header

Резултати XXIII светосавског књижевног конкурса

У новембру 2014. расписан је XXIII светосавски књижевни конкурс. У част стопедесетогодишњице рођења Бранислава Нушића, тема конкурса била је „Кад помислим на смех“.

Опширније...

Завршен програм „Од 1 до 5“

Последњи сусрети са децом у оквиру едукативно забавног програма „Од 1 до 5“ протекли су у знаку дечјих жеља и приче о емоцијама.

Опширније...

9. новогодишњи литерарни конкурс – „Поглед из срца“

На Дечјем одељењу Библиотеке организована је мала свечаност поводом доделе награда ауторима најзапаженијих радова Новогодишњег литерарног конкурса.

Опширније...

Новогодишњи сусрет са ромском децом

Новогодишњи сусрет са ромском децом, ученицима млађих разреда школе „Каплар" још једна је прилика да са библиотекарима разговарају о важности образовања, писмености и књиге и да у претпразничној атмосфери проговоре о својим жељама.

Опширније...

Читаоница играоница: Новогодишња прича

Заједничким сусретом са свим малишанима предшколских група књажевачких вртића завршена је овогодишња сезона едукативно забавног програма "Читаоница играоница".

Опширније...

"Књажевачке рок приче и урбане легенде" у Зајечару

У организацији Установе Гитаријада, зајечарској публици представљена је књига "Књажевачке рок приче и урбане легенде" Дарка Мицића.

Опширније...

Истраживањем до знања

У суботу, 6. децембра успешно је завршена реализација едукативног програма „Истраживањем до знања“, који Народна библиотека „Његош“ организује трећу годину заредом.

Опширније...

Свет писмености

Историја писања  - од древних пиктограма и средњовековних рукописа до данашњих штампаних и електронских књига, била је тема четвртог сусрета са ученицима трећег разреда основних школа.

Опширније...

У бајковитом свету Златокосе

За целу генерацију предшколаца организован је четврти круг дружења на Дечјем одељењу Народне библиотеке „Његош“,  у оквиру програма „Читаоница играоница“.

Опширније...

Страна 1 од 6

banner pronadji knjigu

 


   


Made by East Star Group