header

Новогодишњи литерарни конкурс за ђаке књажевачких основних школа 2008.

На трећем по реду Новогодишнем литерарном конкурсу, са темом „Писмо из Лапоније“,  учествовало је 111 ученика из три књажевачке основне школе. Од бројних радова жири је одабрао најбоље, па су резултати конкурса објављени 26. децембра 2008, у 12.30 часова. На Дечјем одељењу библиотеке приређена је мала журка поводом доделе награда најбољим малим ауторима, а ево и резултата:

У категорији старијих разреда награде су освојили ученици ОШ „Вук Караџић“. Прва награда припала је Владимиру Бранковићу V/2, друга Николи Ристићу V/2, а трећа Александри Цветковић VI/1. Габријела Радовановић VIII/1 и Сандра Станковић V/1, ученице ОШ „Дубрава“, као и Тијана Милосављевић V/2 из ОШ „Вук Караџић“ похваљене су за учешће на овом конкурсу.

Међу радовима ученика млађих разреда посебно се издваја песма ученице III/4 ОШ „Димитрије Тодоровић Каплар“, Јоване Давидовић, која је освојила прву награду. Друга награда припала је Милици Тасковић IV/1 из ОШ „Вук Караџић“, а трећу награду поделили су Стефан Вучковић III/1 ОШ „Вук Караџић“ и Никола Коравовић IV/4 ОШ „Димитрије Тодоровић Каплар“.

Запажени су били и радови Јане Стојановић III/2, Богдана Младеновића II/2 из ОШ „Дубрава“ и Јоване Ђорђевић II/4 из ОШ „Димитрије Тодоровић Каплар“, па им је жири доделио похвалнице за учешће на конкурсу.

Одлуком жирија похваљени су и најмлађи учесници конкурса, ученици првог разреда: Ана Ђошић, Адријана Савић, Дуња Соколовић и Кристина Црепајац I/3, Мартин Илић I/2 ОШ „Димитрије Тодоровић Каплар“ и Лука Марковић I/1 ОШ „Вук Караџић“, као и ученици одељења деце са посебним потребама ОШ „Димитрије Тодоровић Каплар“ Сабрина Симеоновић, Миланка Богдановић, Никола Велојић, Никола Јовановић и Митар Милосављевић.

Прва награда у категорији ученика старијих разреда:

Владимир Бранковић V/2 ОШ „Вук Караџић“

Прва награда у категорији ученика млађих разреда:

Јована Давидовић III/4 ОШ „Димитрије Тодоровић Каплар“

Првонаграђени радови

banner pronadji knjigu

 


   


Made by East Star Group